Hildering Packaging

Industrial Packaging

Specialist in blikverpakkingen

Hildering Industrial Packaging
Hildering Industrial Packaging

Hildering Industrial Packaging ontwikkelt, produceert en vermarkt hoogwaardige, kwalitatieve blikverpakkingen en gerelateerde producten bestemd voor de verf- en chemische industrie. De producten zijn afgestemd op de wensen van de klant, de vereisten van het af te vullen product en de geldende wetgeving. Middels onderzoek, interactie met de klant en kwaliteitscontroles wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit blikverpakkingen en de beste services.

Sinds 1958 levert Hildering Industrial Packaging aan de Nederlandse verf- en chemische industrie. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een dynamische internationale onderneming met een zeer breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment.

Hildering Packaging

Bij Hildering Packaging tin can specialist vindt u het meest complete aanbod aan blikverpakkingen voor de verf-en chemisch technische industrie. De blikverpakkingen worden door ons op alle relevante kwaliteitsaspecten, zoals resistentie, transportprestaties en dichtheid, getest. Hierdoor zult u bij ons altijd de laatste stand van zaken op het gebied van blikverpakkingen kunnen vinden.

Hildering Innovations

Hildering Innovations for paint and industries legt zich al jaren toe op de ontwikkeling van nieuwe producten. Het doet ons deugd dat dit onderkend wordt door onze klanten: steeds vaker worden wij in een vroeg stadium betrokken bij de productontwikkeling. Hierdoor kunnen wij de juiste verpakkende oplossingen ontwikkelen. Hildering Innovations richt zich sterk op het ontwikkelen van verpakkingen die het gebruiksgemak verhogen, met daarbij als kernwaarden kosten, duurzaamheid, effectiviteit en minimale belasting van het milieu.

Hildering Industrial Packaging hanteert het JIT-systeem en er kunnen afspraken gemaakt worden over het op voorraad houden uw blikverpakking(en). Tevens kunt u bij ons terecht voor het ompakken van uw product. Kortom, Hildering Industrial Packaging is een full service leverancier van blikverpakkingen.

Door kennis en kunde is Hildering Industrial Packaging een gerespecteerd partner van vele grote ondernemingen in de verf- en chemische industrie. Voortdurend wordt overleg gevoerd en samengewerkt met specialisten, brancheverenigingen, hogescholen en milieuverenigingen om de kwaliteit te waarborgen en te optimaliseren.

Markt

Hildering Packaging heeft een breed assortiment verpakkingen geschikt voor verven, lakken (industriële- en schilderslakken), chemicaliën, coatings, beitsen, chemische vloeistoffen, oliën en reinigingsmiddelen, verdunningen, was en voedingsmiddelen. We leveren blik- en kunststofverpakkingen voor de verf- en chemische industrie, bouwchemie, auto(schade) industrie, meubelbranche, marine, laboratoria, zadenmarkt, en de doe-het-zelf schildersmarkt.

Hildering Industrial Packaging bedrijfsinfo ≡ Hildering Packaging