Hildering Packaging

Industrial Packaging

Hildering PackagingHildering PackagingHildering Packaging

Hildering Packaging is gespecialiseerd in blikverpakkingen en heeft een zeer compleet en hoogwaardig assortiment voor de verf- en chemische industrie. Ons bedrijf, opgericht in 1958, heeft een brede klantenkring van de meest vooraanstaande lak- en verffabrieken in binnen- en buitenland. U vindt bij ons het complete programma aan 2-componenten blikverpakkingen, verfblikken, vloeistofblikken en pails. Kortom, alle blikverpakkingen om lakken, beitsen, verf, coatings en bouwchemische stoffen te verpakken. Met modernste technieken verzorgen wij de nieuwste vormen, de meest aansprekende bedrukkingen en de beste bescherming die momenteel op blikverpakking gebied te vinden is.
>> Naar Hildering Packaging

Hildering InnovationsHildering InnovationsHildering Innovations

Hildering Innovations richt zich op innovatieve oplossingen voor de verf- en chemische industrie. Dit kunnen verpakkingen en schildershulpmiddelen zijn. Elk jaar introduceren wij nieuwe producten. Dat onze concepten aanslaan, blijkt uit de vele vernieuwende producten die wij op de markt hebben gebracht en die met veel succes in binnen- en buitenland worden afgenomen. Innovaties ontwikkelen wij in samenwerking met onze klanten, maar ook door heel goed naar onze klanten te luisteren. Vanaf idee tot aan het productieproces hebben wij de kennis en middelen paraat. Graag nodigen wij u uit om gezamenlijk nieuwe concepten te bedenken, te ontwikkelen en in de markt te zetten.
>> Naar Hildering Innovations

Hildering Go!PaintHildering Go!Paint

GO!Paint is de tak van Hildering Industrial Packaging voor haar assortiment innovatieve schildershulpmiddelen. Deze schildershulpmiddelen hebben als kenmerken: gemakkelijk in gebruik, bewegingsvrijheid, milieuvriendelijk en kostenefficiënt. Wanneer iemand gaat schilderen, is de kans groot dat er een GO!Paint product wordt gebruikt. De GO!Paint schildershulpmiddelen zijn door Hildering Industrial Packaging ontwikkelde en gepatenteerde producten voor de professionele en Doe-Het-Zelf markt. Bekende voorbeelden zijn de Roll and Go, Clean and Go, Store and Go, het strijkvaatje, het inzetvaatje, Pour en Go, Flow Control en onze kwasten clip. Ontdek nu het gehele GO!Paint assortiment.
>> Naar Hildering Go!Paint

Hildering Packaging - groothandel in blikverpakkingen, stalen en kunststof vaten en drums en schildershulpmiddelen